THE DEFINITIVE GUIDE TO پروژه کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

The Definitive Guide to پروژه کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

The Definitive Guide to پروژه کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

Blog Article

با توجه به قابلیت اپوکسی در داشتن طرح ها و رنگ های مختلف، استفاده از این کفپوش ها می تواند به خوبی نیازهای مربوط به دکوراسیون و زیبایی مورد انتظار را برآورده کند.

ثبت درخواست اجرای «انواع کفپوش های اپوکسی» در سامانه کارگشا

بهتر است حداقل سالی یکبار در مناطق کم تردد و هر شش ماه یکبار در نقاط پرتردد، تمیز کردن کفپوش اپوکسی را به افراد متخصص بسپارید تا با مواد شوینده مخصوص این کفپوش، آن را همانند روز اول برق بیندازند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیدارک مجموعه تبلیغاتی و مشاوره ای است و فروش محصول ندارد

سامانه کارگشا نیز با تنها چند کلیک شده بهترین شرکت‌های فعال در این حوزه را که تجربه و تخصص آن‌ها تائید شده است را در اختیار شما قرار می‌دهد.

پرایمر درست همانند رنگ های ساختمانی اعمال می شود و چند ساعت قبل از شروع اجرای کف اعمال می شود. جهت اجرای پرایمر سطح را با لایه نازک آب بپوشانید سپس با استفاده از یک رولر رنگ پرایمر را روی کل سطح بریزید و اجازه دهید پرایمر خشک شود سپس لایه رزین اپوکسی روی سطح اعمال شود.

برخی از مجریان نیز اقدام به اجرای انواع خاصی از کفپوش‌های اپوکسی با مقاومت بالا در برابر عوامل شیمیایی و نیروهای فیزیکی می‌کنند.

میخواستم ببینم در استان گلستان هم کلاس آموزشی برگزار میشود یا نه؟

پرایمر اپوکسی به آب بند کننده ای اتلاق می گردد که پس از اجرا بر روی سطوح، سطح نهایی بدون تخلخل ایجاد می کند. این نوع پرایمر به عنوان اولین لایه پوشش دهی بر روی فولاد، سنگ، سیمان، موزاییک، سرامیک و غیره اکیدا توصیه شده است.

کفپوش اپوکسی یک پوشش اپوکسی دو جزء است که برای استفاده در کف بتونی در محیط های صنعتی متداول و متوسط طراحی شده است. این روکش مایع بدون حلال را می توان در ضخامت های بالا و بدون هیچ گونه نقص و حلال استفاده کرد. این نوع کفپوش به عنوان عایق حرارتی نیز کاربرد دارد و می تواند بازتاب نور خورشید را افزایش داده و شار انرژی حرارتی را کاهش دهد، در نتیجه عمر سیستم پوشش را افزایش داده و باعث کاهش تلفات انرژی می شود.

استفاده از پرایمر ضد رطوبت برای بسترهایی که به هر دلیل مانند سرعت اجرا، نم زدگی سطح بتن و … نیاز به اجرای سریع می باشد الزامی است.

از دیگر مصارف اپوکسی در صنعت ساختمان هم می‌توان از کاربرد آن‌ها در مرمت و ترمیم ستون‌ها، راهروها، سقف‌ها، کفپوش‌ها و به‌طورکلی ساختمان‌های فرسوده و بازسازی ابنیه گفت.

انتخاب یک مجری با تجربه و متخصص و برخوردار از ویژگی‌هایی که در بالا به آن‌ها more info اشاره شد، تاثیر زیادی بر کیفیت نهایی کفپوش خواهد گذاشت، پس باید در انتخاب آن دقت داشت.

Report this page